Söndag


Känner att jag måste..

bli bättre på att skriva här i bloggen! För när jag skriver i bloggen, så upplever jag att det går bättre för mig. Jag äter mycket bättre, rör på mig mer och blir helt enkelt mycket mer motiverad. För tillfället så ser den riktigt tråkig och trist ut, och med dålig uppdatering blir den verkligen inge bättre.

Ja, i alla fall. Jag drar mig från att skriva om hur det har gått de senaste dagarna. Känns som om jag har förstört allting genom att äta chips, godis, choklad, läsk, mat i massor och andra äckligheter. Äckligt. Hur fan kommer jag någonsin kunna bli smal om jag bara äter och äter? På måndag börjar jag om. Helt.

Jag ska vara duktig hela veckan, förutom på fredag eller lördag. Då får jag äta lite mer utav det jag vill. Det blir... inget socker på måndag-fredag, inget ätande efter 20:00, minst 1 liter vatten om dagen, träning på onsdag fredag och söndag och sedan inget små ätande!

Ska inte väga mig förens på tisdag veckan därpå. För den här veckan, som har gått, har jag vägt mig varje dag och jag märker verkligen hur dåligt jag påverkas av det. Jag har inget att se framemot. Om jag istället väger mig bara 1 gång i veckan så har jag något att kämpa för och se framemot.  

Nu ska jag mecka med designen. ♥





Fredag

Åh vad irriterande.. skrev nyss ett jättelångt inlägg men det raderades. Aja, bara att skriva ett nytt! Idag har gått sisådär. Har ätit choklad, grovt bröd med ost, pasta, osv. Onyttigt. Men! Jag har tränat! Haha, .. som om det skulle kompensera för allt jag tryckt i mig. Men det känns i kroppen, och det är bra. Längtar tills måndag! Då blir det nystart. Ny vecka med nya mål och nya vanor. Kram! Hur går det för er? ♥

pucko


Usch för mig.

Blev hets. Eller hets och hets.. åt tills jag sprack. Och drack massor med vatten. Säkert 1 liter.. in i duschen och ner med fingrarna i halsen. Det kom upp lite mat, i några omgångar. Men jag slutade, så fort jag hörde lillasyrrans fotsteg utanför badrummet. Vägde mig efteråt.. 53.kg.

Kommer väga ett ton imorgon.

20100312chocolateweek_large

Vägning - 26 Januari


Morgonvikten: 52.0 kg

Ååh vad jag är glad! 
Men jag måste sluta väga mig. Nu tänker jag inte väga mig förens på måndag morgon! Något att se fram emot. Jag förstår faktiskt inte varför jag fick se en sån fin siffra på vågen imorse, för igår kväll inann jag gick och la mig så bredde jag en rost macka och åt en skål musli m yoghurt.

Alltså.. massor med onödig mat. Var inte ens sugen. Men jag är glad! Ska snart rusa iväg till skolan.. är proppmätt. Klunkade i mig ½ liter vatten nyss och tryckte i mig en skål gröt m mjölk och sylt. Måste kila,

Kram!



240379698830682961_vv2lbrqj_c_large

Onsdag


Sitter i köket med datorn i knäet..


och har precis ätit en portion snabbnudlar. Rätt onyttigt egentligen.. innehåller ingen näring som helst, rätt många kalorier men ack så gott och mättande! Har ätit helt ok idag. Jag har inte ätit så mycket, lagom, ingen hets.. men det har blivit socker. Mens på g. :(

Vägde mig innan middagen, och vågen visade 52.5 kg, med mat i magen! Samma som morgonvikten då, fast denna gång med mat i magen. Så det känns bra, super faktiskt. För jag känner att jag går ner i mer vikt nu än vad jag hade gjort om jag hade ätit överdrivet lite (200-500 kcal om dagen).

Dessutom så mår jag mycket bättre av att äta lite mer, och vågen är ju ett bevis för att det faktiskt funkar att äta lite mer och ändå inte behöva gå upp! För när jag försöker att äta 500 kcal eller mindre per dag, så dröjer det inte mer än 2 dagar innan jag hetsar, och vräker i mig massor med dåligt.

Nu äter jag för ca 800 - 1300 kalorier per dag, och tränar 2 till 3 gånger i veckan + vardaglig motion (mycket promenerande). Jag undviker även socker, så gott det går. Jag har en kompis som knappt tränar, är jättesmal men äter hur mycket mat som helst (jag överdriver inte), men hon äter inget socker.

Så tips till er där ute som vill gå ner i vikt är att undvika socker och att inte äta för lite. Ni kanske får en kick av det, och känner er duktiga, men saken är den att kroppen tar stryk förr eller senare av att äta så lite. Och ni kan känna er duktiga genom att äta lite mer fast nyttigt och ändå se siffrorna på vågen minska. Sen försök att motionera minst 2-3 ggr i veckan.

Kram på er ♥


Vägning - 24 Januari

Morgonvikten: 52.5 kg
Bmi: 18.6

Vägning - Januari 23


ÅH VAD GLAD JAG BLIR!

Smyg vägde mig efter middagen, med risk för utbrott och tårar. Och vill ni veta vad vågen visade? Med frukost, lunch, middag och minst 4 glas vatten i kroppen? Jo 53 kg, vilket ger mig ett bmi  18.8. Yey! Så jag antar att vågen kommer visa ännu lägre siffror imorgon på morgonen!

Det bästa av allt, är att jag inte har behövt plåga kroppen på nåt sätt. Jag tränade 2 gånger förra veckan, åt inget onyttigt som t.ex. godis & chips från måndagen-fredagen, och jag åt normal stora portioner mat (tog aldrig mer än 2 port.). Och ändå har jag gått ner 1 kg! Är väll en del vatten, men ändå!

Puss på er. ♥






Måndag


Hej fina! ♥

Idag är det måndag och jag mår bra, förutom att jag har ett mega stort prov på onsdag i engelska som jag inte har börjat plugga på än. Men ser jättemycket fram emot imorgon! Samtidigt som jag är lite orolig.. tänker nämligen väga mig och det känns som om jag har varit duktig och som om jag kommer ha gått ner. Men man vet ju aldrig.

Våg fanskapet visar ju vad den vill känns det som haha, ibland dåliga siffror bara för att jävlas. Aja, jag är nöjd bara jag har gått ner minst ett halvt kilo! Om jag inte har gjort det, ja då kommer jag ligga efter i vikt nedgångs planeringen. Och det vill jag inte! Nu är det måndag, en ny vecka utan onyttigheter.

Kram på er!

Tumblr_ly6c01mogx1rngcc6o1_400_large



Förlåt!

Mår jättebra! ♥ Åhh vad glad jag är. Jag är verkligen hög på livet.. pga en massa bra saker som har hänt mellan mig och en pöjk jag gillar ♥. Förlåt för att jag inte har uppdaterat här heller.. måste börja skriva oftare. Så snabb uppdatering... åt inget socker från måndag-fredag, sen sumpa jag allt eftersom jag åt lite choklad. Så idag har jag tyvärr ätit rätt dåligt. Men, det är ju lördag haha. Imorgon ska jag dock vara jätteduktig, och på måndag med för på tisdag är det vägning! Och om siffrorna är höga så vet jag inte vart jag tar vägen. Hur har ni det? ♥

Trött

Är trött. På allt just nu. Kul att jag skrev ett inlägg imorse om hur glad jag va, men tänk så mycket som kan gå fel på bara en stund. Jag gråter. Orkar inte med nåt. Asså åh. Har ångest och är ledsen. Orkar inte. Ända bra.. är att jag inte har ätit något sött idag heller. 4 de dagen avklarad. Godnatt.

Torsdag

Godmorgon!
Mår riktigt bra idag, dels för att det har gått så bra med maten men också för att jag tränade igår (tränar rätt sällan haha) och för att det går bra med killen jag gillar (♥). Så jag svävar på puderrosa små moln för tillfället! Haha.
Hur som.. maten igår! Inget socker! Igen! Det är min 3:de sockerfria dag (förutom sylten i min gröt) så jag är sjukt stolt! Magen har även blivit slätare och plattare och mitt socker sug har försvunnit. Det är verkligen en märklig känsla. Jag vill inte äta choklad. Kan kan jag ju, men det är inget jag har lust eller sug efter. Så lika bra att avstå!
Nu ska jag till skolan och sen när jag kommer hem, så tänkte jag passa på och dra ut och springa i 20 minuter till en halv timme! Åtminstone 20 minuter. Nu vill jag så himla gärna väga mig, lääängtar tills på tisdag. Jag tror faktiskt att jag har blivit mer motiverad av att bara väga mig 1 gång per vecka. För då blir det en större viktnedgång åt gången, än bara 2 hg hit och 2 hg dit.
Kram! Hur går det för er?


Snabb Update


Hej fina! Hinner inte blogga riktigt.. men idag har gått asbra! Inget socker, och lagom med nyttig mat! Allt känns så himla bra... känns som om det här kommer bli bästa sommaren hittills! Jag kommer att vara smal och njuta av livet i värmen med vännerna. Vill verkligen väga mig nu nu NU! För det känns så bra, men ska hålla mig tills nästa tisdag, annars blir jag bara besatt och besviken. Kram. ♥

Tumblr_ls8mrhocag1qm0t4ho1_500_large


Sugarfree

Hej alla fina läsare, ♥

Idag har varit min första sockerfria dag på riktigt länge! Herregud, det måste ha varit minst 2 veckor sen sist. Var sugen på att äta en brownie runt halv 3, men sen tänkte jag "Jag är bättre än så, och jag vet att jag bara kommer ångra det sen. Jag skulle ju vara duktig". Så jag köpte en frukt istället, och är så glad att jag avstod från sockret.

Har även varit duktig med maten idag och inte överätit (ett stort problem för mig). Och nu är jag så galet taggad! Imorgon hade jag tänkt att ta en promenad eller joggintur, får se.. det beror mest på vädret. Tänker heller inte äta några sötsaker imorgon.

Nu ser jag framemot nästa tisdag, då jag ska väga mig och högst väga 53.5 kg. Jag vet, ½ kilo i veckan är rätt lite, men jag vill ta det här sakta men säkert. Det sista jag vill är att vara tjock i sommar. Det får bara inte hända. Och jag vet att tar jag det sakta men säkert så är är chanserna mycket mycket större att jag faktiskt når mitt mål. 

Så vad väljer ni? Att... Gå ner i vikt sakta men säkert, men tillräckligt snabbt så att ni hinner nå eran målvikt precis innan sommaren? Eller väljer ni att gå ner 10 kg på 2 månader, och sedan hinna gå upp en hel del eller allt av det ni gått ner innan sommaren ens börjat? 

Vad jag ville får fram är: stressa inte! Viknedgång måste få ta tid! Kram, ♥


Tumblr_lwylc8da9q1qcmkeso1_500_large_large

 "Even if you lose it little by little, it will all add up to alot in the end"

Vägning - 16 Januari


Godmorgon tjejer,


imorse klev jag upp på vågen och den visade ungefär 53.9/54.0 kg. Alltså så är min startvikt: 54 kg. Hur som helst.. tänker jag som sagt inte väga mig igen föräns nästa tisdag morgon! Tills dess ska jag vara super duktig, och även försöka dämpa mitt sockersug. Har precis ätit gröt, dricker nu ett stort glas vatten och ska nu bege mig mot plugget.

Kram, ♥

[Föresten.. som ni kanske ser så tog jag bort designen, tänker göra en ny inom kort.]




Tankar & Planer om vikt nedgången..

Hej fina ni.

Idag är det den 15 de Januari. Alltså är det ... 137 dagar kvar tills den 1 Juni, ungefär då sommaren "börjar". På den första Juni så ska jag vara smal. Hur smal? Jo jag ska väga 45 kg. Jag ska även ha piercat naveln tills dess (♥). Jag ska även vara lycklig och stolt över min grymt snygga smala kropp.

Startvikt:
54 kg [X] - Tjock.
Delmål 1: 52 kg [  ]
Delmål 2: 50 kg [  ]
Delmål 3: 48 kg [  ]
Slutmål: 45 kg [  ] - Äntligen smal!

Detta ska gå. Jag har då som sagt ända fram tills Juni att gå ner dessa 9 kilon. Låter som en jävla massa tid eller hur? Fast när man får reda på att det bara 137 dagar så känns det som ingenting!

För att jag inte ska tappa motivation, så ska jag försöka att väga mig max 1 gång per vecka, så att jag inte får ett hysteriutbrott bara jag råkar gå upp nått hekto. Jag tänker träna minst 3 gånger i veckan varav varje gång ska vara minst 30 minuter.

Saker som kommer vara total förbjudet att äta för mig är godis (tycker inte ens om lösgodis ju!), chips, glass, popcorn, läsk och choklad under 70%. Sorbetglass är tillåtet och även mörk choklad, men med måtta. Jag kan tyvärr inte utesluta saker så som pasta och ris eftersom att jag fortfarande bor hemma, och har föräldrar som lätt blir misstänksamma.

Blir jag sugen på nått sött eller godsaker, då tänker jag äta antingen frukt, sorbet, en liten bit mörk choklad eller läkerol. Läkerol är räddaren i nöden haha! Sockerfritt tuggummi blir jag bara hungrig av efter ett tag, men läkerol dämpar verkligen suget för mig.

Inga sötsaker på vardagarna heller. Det ända sockret som jag får äta av på vardagar, ska komma från sylten som jag äter till gröten eller från frukter.

Enligt den här länken, så behöver jag 1412 kalorier varje dag för att behålla min vikt om jag inte tränar. Det är alltså så många kalorier som min kropp förbränner naturligt genom att andas, tänka, bryta ner mat, förse kroppen med blod osv. Med träning inräknat så höjs denna summa till ungefär 1600 kalorier.

För att förbränna ett kilo fett så måste man förbränna 7000 kalorier. Äter jag då max 1000 kalorier per dag, så ligger jag på ett underskott av (600 x 7 = 4200) 4200 kalorier per vecka. Då behöver jag träna bort ytterligare 2800 kalorier till varje vecka, för att gå ner 1 kg fett i veckan. (hängde ni med nu? Blev väldigt rörigt känner jag haha)

2800 kalorier / 7 = 400 kalorier. Alltså måste jag förbränna 400 kalorier varje dag, genom träning, för att gå ner mina 1 kg fett / vecka. Vilket är rätt mycket när man tänker efter. Om man springer i lagom tempo i 1 timme, så bränner man ungefär 460 kalorier, om man väger 54 kg som jag. Men vem har tid att springa 1 timme varje dag? Inte jag i alla fall, inte under vardagarna.

Men! Nu tänker inte jag gå ner 1 kg i veckan, utan ett halvt kilo. Vilket är ett mycket rimligare mål som kommer på långsikt, göra så att jag tillslut når mitt mål i sommar. Jag har räknat ut att, om jag äter för max 1200 kalorier per dag, tränar 2 gånger i veckan i en timme, och förbränner ca 100 kalorier (minst) varje dag genom vardaglig motion, så kommer jag att ligga på ett underskott av 4000 kalorier i veckan. Vilket kommer leda till lite mer än ett halvt kilo viktnedgång i veckan!

Nu är jag taggad som tusan. Detta ska gå. Måste gå. Om det inte funkar, så kommer jag att bryta ihop. Om jag är tjock en sommar till så kommer jag skämmas. Skämmas att jag inte lyckades gå ner i vikt och bli smal som alla andra, även fast jag hade all tid i världen.

Förlåt för världens längsta inlägg, puss på er ♥


*Bild bortagen*


Här har ni en bild på mig. Har cencurerat pga att jag är paranoid över att någon ska känna igen mig. Låren är för stora, precis som magen. Bilden är tagen förra sommaren, men kroppen ser fortfarande ut såhär. Notera hur låren går ihop. :( Men en bra sak med min kropp, är att jag har väldigt smala armar och handleder. Det är nog det ända som jag är nöjd med. Ansiktet är nog också rätt fint. Men magen och låren förstör. 

Lalala


Okej tänk vad fint att köpa olika tshirtar med/utan tryck på och sedan klippa dem som på bilden ovan? Och ha ett par jätte jätte korta jeans shorts till. Vore så himla fint.. när man är smal.. och brun. Mums. Haha

Fail.. ja vad annars?

Ok .. nu börjar det bli riktigt pinsamt. ♥

De senaste inläggen har i princip bara handlat om hur jag har failat. Och det har jag gjort, åter igen. Fan för mig. Ni har verkligen ingen aning om hur mycket jag åt igår, av allt. Mackor, kakor, godis, läsk osv. Klev på vågen imorse och den visade 54 kilo. Det är bara en tidsfråga när den en dag istället visar 60 kg.

Känner att jag måste rycka upp mig ordentligt. Jag vill komma igång med att träna, men jag har inget gymkort (inte råd), och det är mörkt och äckligt väder ute. Hur motiverad blir man då på att dra ut och jogga?? Fast och andra sidan, så är det en ur usel ursäkt.. jag vet.

Önskar verkligen att jag hade ett gymkort, för jag tror faktiskt att jag skulle åka iväg och gymma. För jag vill ju träna, och jag skulle orka, och även ha tid. Det är bara att jag hatar att träna utomhus, när det blåser, är kallt och framför allt snö och slask på marken. Dessutom så älskar jag det faktum att på gym kan man se hur många kalorier man bränt på en spring tur/spinning pass/crosstrainer pass osv.

På måndag blir det nya tag. Jag tänker väga mig, för att få en officiell start vikt, och sedan ska jag inte väga mig förens en vecka framåt. Jag måste bevisa er att jag klarar det. Jag vill liksom inte göra er besvikna på nåt sätt, och behöva gång på gång berätta för er om mina misslyckanden. Nej, nästa vecka så ska jag vara så galet jävla duktig. Nu ska jag bara gå och äta choklad för sista gången.. haha!!

Okej, vilka är med på att vara as duktiga den här veckan? Kram ♥

Tumblr_ltx0h8fgl01qayjooo1_500_large

Jävlar vilken kropp.. *dreggel*

Svar

Malin:


Hej! Jag vägde 53,9 imorse. Blir så hemskt besviken då jag för en vecka sen vägde 53,0 det är som om min kropp har stannat trots att jag inte äter ett dugg av godis/choklad/tårta/kakor och går morgonpromenad minst 3-4 gånger i veckan! Jag blir galen, har din vikt någonsin stannat upp o har du tips på hur man kan få igång viktnedgången igen?

2012-01-14 @ 10:31:14

Ja du, jag vet hur det känns! Och kan tänka mig att många andra som läser det här också har varit eller är i den sitsen; att man går upp i vikt även fast man är duktig. Saken är den att du går ju upp i vikt av en anledning. Dessa 9 hekton kan vara vatten vikt (de är de förmodligen) eller också, vikt i fett eller muskler.

Nu är jag ingen expert, men, jag råder dig att fundera på det andra du äter. Äter du mackor till frukost? Kanske en för mycket? Med rätt rikligt med smör på? Dricker du oboy till, käkar pasta, såser som innehåller grädde osv osv.

Vanlig kohlydrat och fet rik mat innehåller faktiskt mycket mer kalorier än man kan tro. Sök på "My big fat diet show" på youtube och titta på dem avsnitten. Där får man se vilken mängd av olika mat sorter man kan få för 100 kalorier. Det motiverade mig jättemycket! Och fick mig att inse, att t.ex. 1 msk mayonäs innehåller faktiskt strax över 100 kalorier!! Hur galet är inte det?

Om jag va du, skulle jag försöka att inte ge upp hoppet. Jag säger så här: Fortsätt att kämpa, träna 3-4 ggr i veckan ( fast det verkar du iofs redan göra?), ät små måltider regelbundet och glöm inte att viktnedgång tar tid! Hoppas detta svar hjälpte något, haha!

Kram. ♥


Tumblr_llvsfiptng1qgx0f4o1_500_large

Godmorgon

Faaaaaaaaaan då.

Imorse stod morgon vikten på ca. 53.4 - 53.6 kg (har inte en digital våg) & blev så himla irriterad. Åt iofs en jättestor och onyttig middag, men, otålig som jag är så hoppades jag på lägre siffror.

Idag hade jag tänkt och träffa kompisen och sen träna! Har även tänkt på att jag är nära att väga 52.x kg, och jag vägde det sjukt länge sen så jag längtar! Och efter det är det 51.x kg, och sedan 50.x kg och sedan 49.x kg!! Ååh längtar.

Har tänkt ut en plan att så fort jag sitter i mitt rum och blir sugen på att smyga in till köket och äta något onyttigt  eller sött, så tänker jag kasta mig på sängen och krama om kudden. Som ett sätt att tänka "Fan, du skulle bara våga att gå in dit och hetsa". Höhö.

Ahp. Nu ska jag dra, puss på er!


Vägning - 13 Januari

Åh känns asbra! Morgon vikten stod på 53.0 kg och mitt bmi är återigen på 18.8! Även fast jag busigt nog åt lite mörk choklad igår (kärlek ♥), så har jag lyckats gå ner 0.5 kg. Glad tjej. Nu ska det fortsätta neråt ... fick föresten en kommentar från en tjej, om att det i princip är omöjligt att gå ner 1 kg fett i veckan. Och när jag tänker efter så är det ju sant. För att gå ner 1 kilo fett så måste man bli av med ca 7000 kalorier. Vilket är jättemycket. Så ska nog sikta på att tills vidare, gå ner ½ kilo i veckan då genom att träna och äta mindre men nyttigare mat. Nu ska jag käka gröt, sen blir det en banan till lunch och lite av skolans mat, och sen till middag vet jag inte. Ska även träna idag, i 1½ timme. Puss på er!

Tråk inlägg

Idag har varit en bra dag! Har inte ätit något onyttigt alls! Provade även med att byta ut lingonsylten som jag har i gröten mot skivad banan istället! Och det smakade gott det med, dessutom så innehåller den mängden banan jag hade i 45 kcal, istället för 100 kcal som sylten innehöll. Till lunch åt jag knappt nånting. Det blev runt 5 pasta rör och en massa isbergssallad, och det var runt 12 tiden. Har inte ätit något sen dess så jag börjar bli riktigt hungrig, så snart blir det lite köttgryta för mig. Hade tänkt att träna idag, men efter skolan, så var jag helt död. Orkade inte helt enkelt. *Suck*

Tumblr_ln9huac47c1qilji0o1_500_large

 

Taggaaaad.

Åh! Nu är jag taggad som in i satan!

Jag har en föredetta kompis som jag bröt kontakten med för några månader sen, hatar henne, hon har betett sig så jävla lågt mot mig. Och jag såg nyss på fb att hon hade checkat in på sats, och skrivit "tagga beach 2012!". Så nu MÅSTE jag lyckas.

Vi har alltid tävlat mot varandra, vad det gäller killar, betyg, kompisar, vem som går på flest fester osv. Och hon har alltid varit smalare än mig. Så nu måste jag verkligen lyckas bli smal till sommaren. Bli smalare än henne. (Ni måste tycka att jag är helt störd nu, haha asså åh, jag vet. Jag är lite knasig.)

Kram.



Vägning - 12 Januari

Jag vägde mig imorse...
och vågen visade 53.5 kg. Vilket är bra, med tanke på hur äckligt mycket jag åt igår, men kollar jag tillbaka i bloggen, så vägde jag 53 kg, för 4 dagar sen. Alltså har jag gått upp ½ kilo på 4 dar! Lyckat!
Men, detta peppar mig bara ännu mer till att fortsätta. Vill inte hamna på 55/56 kg. Det är ju närmare 60 än 50 sträcket! Har aldrig vägt mer än 54.5 kg, hela mitt liv. Så att få se en ny (hög) siffra på vågen, så skulle jag få panik.
Puss på er. ♥

Svar

Till anonym: Jag vet faktiskt inte, sist jag mätte mig, (vilket måste ha varit minst 1½ år sen) så var jag 166 cm lång. Så jag tippar på att jag är 168 cm, minst (kanske t.om. 170? Haha). Nej men jag brukar räkna med att jag är 168 cm lång.



Detta är orelevant från det ovan.. meen! Jag vägde mig nyss! Med mat i magen efter en hets, kvällsvikt alltså, så vägde jag strax under 54 strecket. Så runt 53.8 kg! Hoppas på att jag har en morgon vikt på 53.5 kg imorgon. Nu ska jag sova, imorgon ska jag vara så galet duktig! Kram ♥

Depp

Känner mig så äcklig. Vill bara spy och svälta mig själv tills jag är smal. Vill bara sova och sova tills sommaren har kommit. Orkar inte med ett piss just nu. Vill bara vara smal. Vill bara lyckas.

Tumblr_lxlp6tj8mp1qhtoiho1_500_large

Tumblr_lxlq1aohxg1r5tj36o1_500_large

Vilken kropp.. fan vad fin. Vill också se ut så i sommar. Och inte som en jävla val </3


Im lövin it,

Men asså nej. Usch. Åt på gamle goda donken idag. Blev flera cheese burgare. Alldeles för många. Saken är den, att jag åt dem inte för att jag ville eller va sugen. Utan för att jag blev pressad. Kompisarna tar stora menyer, då vill man själv inte ta en fjuttig sallad. För då börjar dem fråga. Och jag klarar inte av frågorna.
Blir alltid irriterad och försöker få dem att sluta va så jäkla nyfikna, och det är då de fattar att det är nåt skumt. Hur som helst.. kom hem för en timme sen. Spydde men det var för sent, det kom bara vatten. Åhh äckligt. Så vad gjorde jag då? Jo jag åt en till bit av den där cheese caken. Och nu tänker jag gå upp och göra varma mackor med ost. Hej tjockis som inte kan kontrollera sig själv? Oh yes. Peace,

Snabbis

Klev upp på vågen nyss.. med mat i magen visade den 53,5 kg. Såå .. hoppas verkligen på 52.x kg imorgon! Men kommer troligtvis inte hända. Over and oout...


Allt rullar på som vanligt

Godkväll alla fina, glada och ledsna, ♥


Idag har gått bra! Riktigt bra faktiskt! Det ändå som har gått dåligt, är att jag har nu när skolan börjat, fått väldigt svårt för att dricka tillräcklgit med vatten. Jag glömmer bort helt enkelt ... funderar på att börja ta med en vattenflaska till skolan. Så kan jag enklare se till att jag får i mig mina 1,25 liter vatten om dan.

Annars har det gått bra. Har ätit nyttigt idag, lagom mycket till middag, inte ätit efter 8 nu på kvällen, ätit gröt, lite lunch, tyvärr inga frukter men strunt samma. Har frukterna som mål, bara för att se till att jag äter tillräckligt regelbundet, för att motverka hets och dämpa mina sug.

Imorgon hoppas jag verkligen på viktnedgång, tänker väga mig på morgonen, men om vågen inte visar neråt så är allt frid och fröjd ändå. Bara jag väger 52 kg nästa måndag morgon. Tänkte även ta min 30 minuters promenad efter skolan imorn.

Hur går det för er? ♥

Tumblr_lv0ia3njuz1qdttmzo1_500_large

Måndag

Hej fina

Idag har inte gått bra. Morgonvikten var 53 kg idag, vilket var bra. Det blev gröt till frukost, lite ris till lunch, en pannkaka till mellis när jag kom hem och sedan middag. Åt mängder av middag och matten låg seriöst och flöt i en gräddig och flottig jävla sås. Och jag bara åt. Och åt. Och åt.

Magen svällde och stog/står ut som en gravid mage i 12 de veckan. Så jävla äckligt. Känner mig jätteskyldig. Så jag gick in i duschen och försökte spy. Kom upp kanske 3 till 4 stora matskedar mat. Borde inte spy, men fick ångest av att inte göra nånting åt det. Känns som att hela dagen, och morgon dagen kommer vara förstörd pga detta. Fan.

Tumblr_lwl5l7oawm1qiz2iio1_500_large

 Varför äter jag som en gris när jag vill se ut sähär?

Fml

Fan vad bra.


Lyckades sumpa denna dag me! Yey! Tog en skiva cheese cake (fy helvete vad gott det var) men fy skäms på mig. Skivan var i för sig väldigt tunn, kanske 1 cm bred, och kan max ha innehållit 120 kcal (cp mycket). Men det är en princip sak! Man äter inte sånt när man ska gå ner i vikt! Pucko.

Frulle:
gröt m mjölk & sylt + ½ liter vatten - 250 kcal
Lunch: en macka - 400 kcal
Middag: kyckling m ris + ½ liter vatten - 250 kcal
Övrigt: cheese cake, en mandarin + ½ liter vatten - 160 kcal
Totalt: 1060 kcal

Rätt mycket med tanke på att jag inte rört på mig idag, men whatcha gonna do. Värdena har jag inte mätt, utan det är vad jag skulle gissa på att allt innehåller. Men jag har rundat upp lite, för att vara på säkra sidan.

Imorgon börjar skolan! Yeey. Men tänker satsa på skolan den här terminen. Vikten, skolan och det sociala. När denna termin är avklarad så har jag bra betyg bakom mig, och en underbar sommar som smal med kompisar framför mig. Längtar!

Kram ♥

Tumblr_lxhqgw13hv1qbbjfeo1_500_large

Mmm

Nu blir det mat! Ska äta så lite som möjligt, och inga onyttigheter. Om jag inte äter något mer efter middagen, förutom en frukt kanske? Så har jag varit duktig och nyttig idag med maten. Jag ska göra mitt bästa i att inte äta för mycket för imorgon är det måndag, och då tänker jag väga mig! Kraaam.

Vägning - 08 Januari

Fan.

Igår slutade tyvärr inte lika bra som dagen började. Jag tryckte i mig cirka 300 gram glass. Vilket enligt glasspaketet var runt 700 kalorier. 700 kalorier. 700 kalorier. 700 kalorier. Sjuhundra kalorier. Ja. Fy.Fan. För. Mig. Hur fan kunde jag!!! Så jävla onödigt och inte värt det.

Men men.. även fast det var sjukt onödigt och jag ångrar det, så blev jag glatt överaskad imorse. Jag vaknade upp och kände mig som världens tjockis, men valde att kliva upp på vågen ändå. Tur det, för vågen visade 53 kg! Nu ligger mitt bmi på bmi 18.8. Alltså .. minus 1 kg vilket känns super duper bra!

Är på väg åt rätt håll! Det roliga i det hela är att enligt min vikt plan så behöver jag -egentligen- inte gå ner i vikt nån mer på hela januari! Hur sjukt är inte det? För att hinna nå målvikten tills 1:a Januari, så behöver jag gå ner 2 kg varje månad.

Jag tänker dock (såklart) fortsätta gå ner i vikt, lär ändå faila ett par gånger innan den första juni så lika bra att försöka nå min mål vikt så fort som möjligt så jag hinner korrigera och gå ner den eventuella vikten jag råkar gå upp (från oplanerade hetsattacker och andra orsaker).

Kram på er!

379603_130669770376322_100002999001944_151935_334877168_n_large

Kolla hur fint hennes trosor sitter på hennes smala kropp. Mina klämmer åt och fettet väller över </3

Bra start!

Idag har jag varit duktig! ♥ (hittils)

Jag har gått en rask promenad på 1 timme, och jag kan lova er att det känns i hela kroppen, haha! Jag har även uppfyllt några av dagens mål .. jag har käkat gröt till frukost, ett äpple (annan mat också) och än så länge hunnit dricka 1,25 liter vatten! Har inte ätit något onyttigt heller .. men jag är så galet sugen på marängsvis så det kliar i fingrarna. Tjoooockiiis.

Har sån lust att hetsa i mig mängder med marängssviss, men jag vet att den lyckan inte håller länge. När marangssvissen väl är uppäten, kommer jag känna mig som världens fetto. Så jag tänker inte äta den. Det lätta valet vore att äta den, och skita i allt, men det tänker jag inte göra. För jag vill inte vara tjock i sommar. Inte behöva skämmas. Och äter jag den, så kommer jag garanterat halka längre och längre bort från mitt mål. Inte värt det!!!


Om jag vill se ut såhär i sommar, så ska jag ge mig fan i att hetsa!


Pepp tankar

En fundering...

Ibland, när det väl börjar att går bra för mig med min viktminskning så börjar jag tänka "Men hallå?! Det här går ju asbra! Din mage har blivit grymt mycket plattare! Inte behöver du gå ner sååå mycket mer vikt heller? Du kan ju ta en kaka! Det var ju så lätt ändå.." ASSÅ NEJ! Får damp när det händer. I efterhand såklart. När allt är försent, och en kaka blev 20.

Och ibland när jag är sugen på tex choklad så tänker jag alltid "Guuuud så jag inte orkar kämpa. Ingen motivation alls. Är så sjukt sugen på choklad!! Går ner i vikt sen, eller kanske inte alls? Är ändå inte jävla tjock. Ser rätt okej ut när jag drar in magen lite." Oh well that's where you're wrong sister.

Stod precis i spegeln för 2 minuter sen och tittade in i spegeln (det som fick mig att börja skriva det här inlägget haha). Och allt jag såg var en tjej som har skadat sin kropp, genom att äta onyttig äcklig mat. Jag är faktiskt inte bara en till tjej som säger "ååh jag är så tjock" fast hon inte är det. Nej. Utan jag är en av dem, som faktiskt är tjocka. Sorgligt nog.

Alltså magen bara putar, och är allmänt pluffsig och äcklig. Vem vill ta och pussa på den? Ingen!! Så nu är det en sån jääävla skärpning på mig som gäller. Jag ska verkligen göra mitt bästa, och jag måste nå mitt mål! Startvikten ligger på 54 kilon och för att nå mitt mål på 45 kg tills sommaren så kommer jag behöva gå ner ca 2 kg/månad (Jättelite, jag vet så jag har verkligen ingen anledning att faila. Även om det är okej att göra det till och från.)  

Jag ska göra sommaren 2012 till bästa sommaren i mitt liv. Jag ska ha ett tight little ass, smala lår, mellanrum mellan dem, smala armar, inget fett vid armhålorna (Ni vet när man har bh på sig, och man får som små mini fett valkar vart bhn klämmer åt. Mysigt det lät<3), inga jävla kärlekshandtag och en smal mage där man kan se lite av rev och höft benen. + att jag ska bli bruuun.

2012 ska bli mitt år. Och ert! ♥




Mums på den kroppen!

Om det här med att spara..

Har funderat på vad jag vill göra nu i sommar och sånt..

och har kommit fram till att allt jag vill köpa/göra i sommar kostar en jävla massa pengar! Haha. Så det är verkligen dags att spara nu känner jag. Nu ska jag banne mig hålla hårt i pengarna och inte gå och spendera dem på godis, mc donalds och andra onyttig och onödigheter.

Känns så jävla surt nu när jag tänker efter.. för tex bara några dagar sen så var jag på bio med mina kompisar, och då köpte jag en stor jävla meny med popcorn och allt och det blev runt 45-50 kr. Så galet onödigt! Usch. Och smal blir jag ju inte heller av det.

Det är ju egentligen bara en win win situation. Jag både sparar pengar och blir smal! Awezum. Nu ska jag snart sova. Tänker vakna upp pigg och glad imorgon, så ska jag även ut och promenera en sväng. Alltså blir det över 1 timmes promenad imorgon, plus gröt till frukost, två frukter och även 1½ liter vatten! Då har jag följt mina mål för månaden (ska självklart uppnå dem varje dag och inte bara en!).

Kraaaam

Januari

Tänkte börja med grej ...

och det är nämligen att ha "månadens mål". Ni vet såna där som finns överallt på tumblr? Om mål för dagen, veckan eller månaden. Tänkte iaf göra egna såna varje månad. De kommer inte handla om exakt hur många kilon jag ska gå ner, utan om små må bra delmål som jag ska uppnå. ♥





Varning för väldigt långt inlägg

Nu skriver jag på nytt.

Det är verkligen helt sjukt hur dålig jag är på att vara nyttig! Jag försöker verkligen att följa mina nya regler och min nya plan, men det går inte! Nu tänker ni säkert att jag är ett jävla fetto och att det inte alls är så svårt, det är ju ändå bara att inte äta allt av det onyttiga. Och jo. Ni har nog rätt. Jag vet vad som krävs. Jag vill göra det som krävs. Men ändå failar jag.

Och det värsta av allt är att jag nu, på nytt, skriver ett sånt här inlägg. Ett sånt här "nu är jag less på att vara fet och tänker göra något åt det" - inlägg. FÖR DET HINNER JU FÖRFAN INTE ENS GÅ EN VECKA INNAN JAG HAR TRYCKT I MIG NÅGOT ÄCKLIGT IGEN. Jag kanske kommer förbli fet, resten av mitt liv.

Men jag vill ju inte vara fet. Nä, vi vet så varför fortsätter du äta? Lyssna nu C, du kommer förbli fet och äcklig om du inte gör nåt åt det. Du kan försöka, kanske till och med lyckas gå ner ett par kilon.. men det är ju inte att lyckas hela vägen. För du är ju trots allt inte ett par kilon för tung, utan snarare 9 till 11 kilon för tung. Fet.

Jag skäms, för att vara helt ärlig. Skäms för att jag inte klarar av någonting. Klarar inte av att gå ner i vikt. Bli fin. Ibland tror jag att jag har en ond liten jag (som egentligen menar väl) innuti mig. För varje gång jag börjar gå ner i vikt, så börjar jag tänka "Shit vad snygg jag är! Och fan vad platt min mage man hade då! Det här var ju inte alls så svårt..." Det leder till tankar som "jag duger som jag är" och "jag behöver ju inte alls gå ner i vikt". FEL.

Exakt det hände runt samma tidpunkt förra året. Jag började gå ner i vikt på början av våren. Sen kom dessa tankar, och jag mådde asbra ... tills, sommaren kom. Tills det blev soligt. Tills det blev dags att klä av sig, dra på sig bikinin och visa upp sig för alla.

Jag har ett minne från förra året (det var i maj tror jag om jag inte minns helt fel), och jag var inne på H&M. Jag skulle testa bikinisar och hade hittat en jättefin bandeau bikini. Jag drog på mig den, knöt alla snören, tittade in i spegeln och ä c k l a d e s. Ni vet alla band och snören som finns på bikinsar? Både dem på trosan och överdelen skar in i min kropp. De liksom, skärde in sig i fettet. Jag mådde så dåligt av synen så jag drog av mig allt snabbt som satan.

Sånna upplevelser vill jag inte uppleva igen. I sommar vill jag ha ett mellanrum mellan låren. Det är nog min största önskan. Det är verkligen så himla fint. Då kan jag använda mina jeans utan att må dåligt. En platt mage vill jag även ha, med en lätt antydan till revben. Allt annat är jag nöjd med. 

Att köra igång nu med en rivstart kommer inte att fungera för mig. Inte alls. För det har jag försökt med allt för många gånger förut. Den här gången ska jag försöka med att sätta upp små små delmål som jag ska nå. Detta ska jag göra fram till sommaren, och jag hoppas att jag har hunnit nå mitt mål tills dess! (Klart du hinner! Du har förfasen ett halv år på dig!)

Vill ni veta en sak som skrämmer mig? När jag håller i en muffin, kaka eller nåt annat som bara kommer att gör mig fetare och tänker "Vänta C... vad fan gör du?" "Ja, men den är ju så jävla god... det här bli sista gången" "Ja. Exakt så sa du förra året innan sommaren. Att du skulle hinna bli smal. Blev du smal? Nej". Det får mig att frukta den där jävla fucking muffinsen just för att jag vet vad "en liten oskyldig muffin" kan göra. Men vet ni vad den muffinen kan göra? DEN KAN FARA ÅT HELVETE! För jag orkar fan inte mer!!!

Jag orkar inte må dåligt över min kropp!! Men jag är på samma gång så jävla rädd.. för hela det här inlägget känns så jävla lönlöst för jag vet att en till sån där muffins kommer ligga sönder smulad och uppäten i min lilla mage inom högst 3 dagar. Fyfan för mig.


Men jag måste tro på mig själv. För annars kommer jag garanterat ingen vart. Jag tänker inte lova någonting. Tänker inte säga "nu jävlar kommer jag lyckas", för jag vet att det inte kommer hända. Men det jag kan göra, är att göra mitt bästa. Mer kan jag inte göra. Men jag vet att mitt bästa, är jävligt bra. Det är allas. Jag kommer att misslyckas, jag kommer att faila, flera gånger. Men det får jag acceptera. För jag är bara en människa precis som er.


Props till de som orkade läsa mitt långa inlägg! Ni är bäst.

(om någon nu undrar.. så va det jag som hade ceros bloggen förut)


Tumblr_lqbrkfqvka1qcrsn7o1_500_large











RSS 2.0