Nu kör vi!!

-
Herregud!
-
Jag har inte skrivit här på över en månad! Ja vad ska man säga.. väger 55 kg nu. Jäääätteglad över det.. veeeerkligen. Fy. Aa nej, men känner att mitt mål är att väga absolut max 50 kg. För jag kommer helt ärligt talat inte klarar av att gå ner 10 kg på 2 månader.
-
5 kilos viktnedgång på 2 månader känns som ett alldeles rimligt mål! Jag vill självklart gärna gå ner lite till, skulle sitta fint att väga runt 48 kg.. men det kommer jag inte klara innan sommaren i alla fall.
-
Men jag tänker köra nyttigt nu! Från och med... Nu. Nu nu nu nu NU. Åt en bit kladdkaka för någon timme sen, haha! Inte bra! Herregud.. ibland undrar man vad jag tänker med. Men inget jag kan göra åt det. Blir nya hårda tag nu! Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vägde 50 kg vid början av sommaren! Har inte vägt så lite på över ett år.
-
Jag tänker sluta äta socker på vardagar och helger, förutom en dag om det inte råkar vara så att någon fyller år eller så. Jag får bara äta lite mindre nyttigt på fredagar eller lördagar. Sen tänker jag inte äta efter 8 på kvällen, och jag får aldrig ta 2 portioner av någonting. Aldrig aldrig aldrig. Och jag ska även dra ner på portionsstorlekarna och börja dricka mer vatten! Har blivit jättedålig på det...
-
Sen ska jag även försöka träna minst 3 gånger i veckan. Det här ska gå! Den här gången ska jag lyckas. Ska bevisa det för er, mig själv och alla andra. Jag ska bli smal i sommar! Snygg och SMAL!
-
-
-
-
RSS 2.0