Onsdag


Motivationen ligger på topp just nu! ♥
-
Det känns som om jag vet precis vad och hur jag ska göra för att bli smal. Jag vill bli smal. Jag ska bli smal. Sitter i mitt rum och nästan ler för mig själv, föreställer mig själv i sommar. Hur jag ligger på de solvarma klipporna med vännerna; hur jag njuter av sommaren som smal.
-
Nu är det banne mig endast 3 månader och 15 dagar kvar!! Alltså ungefär 14 veckor! Och det är ju ingenting, kommer säkert gå alldeles för snabbt! Därför tänker jag köra gärnet nu för fan heller att jag tänker gå runt och skämmas över min kropp i sommar. Jag tänker ha på mig shorts och bikini. Jag ska ha kul :D (förtjänar en smiley!)
-
Så.. tänker börja äta lite enligt healthy skinny girl dieten. Men tänker inte gå på en diet, utan snarare ändra mina matvanor så att dom liknar dieten mer. Fattar ni? Lät flummigt haha. Men den känns jätterimlig. Tänker försöka anpassa min mat till den så gått det går, men äta mindre och träna mer. Skinny girl dieten känns lite väl lite... så den här passer bättre för mig. Dagarna skrivna i fetstil är helger, och det är därför kalorivärderna är lite högre.
-
Nu är jag as taggad!! Några fler som är på? Imorgon är det torsdag alltså dag 4. Tänker göra mitt allra allra bästa och inte väga mig förens på onsdag. Det är om en vecka! Så tänker (försöka) äta enligt den här, och undvika alla sötsaker. Vill verkligen få en chock när jag ställer mig på vågen på onsdag. Kram ♥

 


Kommentarer
Postat av: Lina

Kör också HSGD fast en lite egen version. Den verkar faktiskt vara bra. Kram <3

2012-02-16 @ 11:24:05
URL: http://smaltvatusentolv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback